Werkwijze

Tijdens een gesprek worden uw wensen doorgenomen, waarbij we graag met u meedenken en eventueel ook een advies kunnen uitbrengen.

Vervolgens zoeken wij de juiste kandidaten en deze zullen binnen één week aan u worden voorgesteld. Wij doen de screening en onze eigen programmeurs werven nieuwe programmeurs, dus kwaliteit gegarandeerd. 

Indien er een match is, kan er gestart worden met het werken op locatie en middels video conference of Skype kan er te allen tijde overlegd worden. Mocht het wenselijk zijn dan kan de programmeur ook kennismaken met uw bedrijf in Nederland.

Wij hebben voor elke discipline en niveau een test ontwikkelt, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgt.

Hoe werkt het dan in de praktijk?

Wij hebben een samenwerking met een uitgebreid Universitair netwerk, met locaties over heel Spanje. Uw nieuwe medewerkers gaan direct op afstand aan de gang of kunnen ook voor een korte periode bij u in de keuken komen kijken. Uiteraard zijn ook de lijnen tijdens een project kort en wordt er vaak voor gekozen 1 x in de maand of 2 maanden heen en weer te vliegen. Hiermee blijft iedereen maximaal betrokken bij de projecten en organisatie. 

Weet u nog redenen hier niet voor te kiezen? Bel ons! Dan leggen het we het graag nog een keer persoonlijk uit.